Tillbaka i Sverige igen

Så är man tillbaka i kylan igen. Det var inte kul att gå utanför dörren i morse och frysa efter att ha varit i värmen i 1 vecka.

Vi har i alla fall haft det underbart. God mat, gott vin. Varmt i luften och inte fullt lika varmt i poolen =) Har ätit världens godaste bläckfisk. Helt fantastiskt.

Jag kommer väl berätta mer senare, men nu är jag trött efter en lång arbetsdag, så nu ska jag slappa i soffan!

Uppdatering fran Teneriffa

Solen skiner. Poolen ar skon att bada i. Vinet ar gott. Maten ar god. Vi mar helt enkelt skitbra!

Kram pa er alla!

Sömnsvårigheter

Vet inte varför men har sovit grymt dåligt på senaste tiden. Nästan hela lovet. Inte alls vidare kul. Och eftersom jag egentligen skulle upp om ungefär en timme har jag gett upp. Tror att ingen sömn är bättre än 45 minuters sömn. Men vad vet jag.

Och varför ska jag gå upp kl.3 på natten då?! Jo, klockan 4 kommer taxin som tar oss till Sturup och sen vidare till Teneriffa!!!!!!! Det blir sol och bad i en vecka för hela den nilssonska klanen (nästan i alla fall, Christine och Magnus kommer vara saknade).

Enda molnet på himlen är att jag för ungefär 20 minuter sen kom på att jag inte har någon som helst aning om var mina solclips till glasögonen är. Gah! Har väl lagt dom på nåt smart ställe under vintern och nu vet jag inte var. Men det löser väl sig. Solskärmar är i alla fall nerpackade och de skyddar ju lite. Kan inte ha vanliga solglasögon för då ser jag inget alls.

Julen har annars varit bra till större delen. Kom upp på julafton efter ungefär 29 timmars resande. Var i Malmö över nyår.

Men nu ska jag väl få något gjort här hemma. Typ äta något för jag är hungrig!

Ha det bra, för det ska jag ha =)

RSS 2.0