Förresten

Det är alldeles vitt av frost utanför tågrutorna. Var nog ändå en rätt bra idé att ta med vinterkappan och inte den tunna svarta som jag än så länge klarat mig med i Malmö och smart att inte ta gympadojjorna som jag hade frusit i.

45 minuter kvar...

... tills vi är framme i Stockholm. Ska bli skönt att komma av från tåget. Det är väldigt kallt här så jag har suttit och frusit större delen av resan. Då får vi väl käka någon sorts lunch och sen köpa kort till tunnelbanan och åka till Emils syrras jobb och hämta nyckel så vi kan åka dit och vila lite innan de kommer hem från jobb. Menmen.

Sekretess??!??

Sitter här och funderar på det där med sekretess. Är det verkligen okej för kommunpolitiker att sitta på tåget och prata om och diskuterar skattehöjningar som ska göras eller beslutas om inom snar framtid?

Passerat Mjölby

Emil har suttit och ockuperat min dator en stund medans jag tjuvlyssnar på samtal i tågkupén. Verkar vara några kommun-tjänstemän som sitter bredvid oss. Måttligt road av sånt snack men i brist på annat så....

1h 50 min kvar innan vi är framme och nu börjar jag bli rejält hungrig. Ska snart skicka iväg Emil till bistro-vagnen så han får handla nån frukost till oss. Jag mår så illa om jag rör på mig när jag åker x2000. Det gungar alldeles för mycket för att jag ska känna mig bekväm.

Det regnar i Alvesta... och resten av vägen norrut dessutom

Det är lite häftigt det här med dagens teknologi! Här sitter jag på tåget mot Stockholm och kan surfa on the great world wide web samtidigt! Okej, det går ju långsammare än med de där uråldriga modemen vi använde för tio år sedan, men har man bara lite tid och tålamod så kan man till slut få upp en internet-sida =)

Har nyss lämnat Alvesta, eller nyss och nyss. Vi hade nyss lämnat för ungefär 15 minuter sedan, när jag klickade på denna sidan och sen dess har jag väntat på att sidan skulle laddas klart.

Vi är i alla fall på väg till Stockholm nu för en liten mini-semester. Hälsa på Emils syskon med bihang och lite kompisar. Emil somnade så fort vi kom på tåget. Tur att man har gratis kaffe och internet i första klass. Var billigare biljetter där så det var ju bara att passa på. Men jag börjar bli lite trött nu. Inte många timmars sömn man hinner få när man måste gå upp kl.4 på morgonen!

Kommer säkert nån ny uppdatering senare. Nu ska jag passa på att prata med Emil när han verkar ha vaknat till en stund!

RSS 2.0