Thank you for loving me

Alla som känner mig vet att jag är en hopplös romantiker som alltid väntat på att riddaren ska rida in på sin vita springare och svepa med mig och sen lever vi lyckliga i alla våra dagar. Den vuxna och rationella personen som bor någonstans inom mig vet ju att man lever inte lyckliga i alla sina dagar. Alla har vi våra upp- och nergångar i livet och alla dagar är jag inte så lätt att leva med. Humörsvängningar och utbrott är ibland en del av i alla fall min vardag. Men i allt detta har jag en underbar person som står ut med mig och som älskar mig trots alla mina irriterande egenskaper. Jag säger det ofta till honom att jag är så glad att jag har honom och att vi hittade varandra. För någonstans inom mig trodde jag aldrig att jag skulle hitta en så underbar man som jag faktiskt hittade. Eller som kanske hittade mig. För det var inte självklart att det skulle bli vi, och alla mina vänner blev förvånade över att det blev vi. Men jag älskar honom av hela mitt hjärta, trots att jag kanske inte alltid visar det.

E du är mitt allt, min bästa vän, min stöttepelare när jag mår dåligt och jag älskar dig!

Tack för att du älskar mig!


Söndag igen

och snart är helgen över... Inte lika fullt deprimerande uttråkad idag. Bara lite =)

Håller på att koka risgrynsgröt och sen ska middagen påbörjas. Lever! Det är sånt man kan passa på att göra när sambon är ute på vift och man vill äta god mat =)

Nu är det på Coctail på tv. I min mening en av Tom Cruises bästa filmer =)

Ensam =(

Lördagkväll och jag sitter här ensam och funderar över att par glas rödvin. Emil är iväg på spelresa, dvs han har åkt till Falköping för att sitta och spela WoW med några polare och kommer inte hem förräns på tisdag. Och eftersom han har åkt för att spela så har han tagit sin dator med sig och därför kan inte jag sitta och spela eftersom jag bara har en mögig laptop.

Visst är det kul att han har åkt iväg men det känns ändå lite ensamt och sorgligt. Saknar min älskling!

Annars har jag varit på gymnasiemässan idag med åk9. Det är ju oxå en lördagssyssla =/ men det var ändå trevligt. Kul att få ta del av deras framtidsvisioner!

Nu ska Markus Fagervall snart åka skridskor i "Stjärnor på Is". Jo, jag vet, så lågt har jag sjunkit att jag idag tittar på det programmet. Kanske sätta på en rulle i stället och fördriva tiden på det sättet i stället innan det är dags att gå o lägga sig???

ROA MIG!!!!

Omtumlande

Nu är snart första veckan efter lovet till ända och ni må tro att det har varit en omtumlande vecka.

Men jag börjar med att berätta om Sthlms-resan!

Träffade Maria på stationen när vi kom upp och åt lunch på det otroligt exklusiva Max =) Haha, vi åker till stockholm och det första vi äter är skräpmat. Menmen, det var gott i alla fall!

Annars var det mycket slappande och en hel del gående på stan. Fick köpt snygga julgranskulor på NK, te på NK, ljuslykta på NK (ja, jag gillar NK). Köpte även ett halsband till Anna-panna. Ett sådan med pingla som ska hänga på magen som bebisen kan höra.

Var och såg högvakten utanför slottet tillsammans med käraste Karin. Det var otroligt kul att få träffa henne igen! Det är alldeles för sällan som vi ses!

Men i söndags kom vi då hem och jag kände redan då att allt inte riktigt stämde med mig. Blev supertrött och grinig och sur (Stackars Emil)... Och i måndagskväll på mötet kom kraschen. Allting började snurra och det blev en smärre kollaps. Jag fick ligga ner med hög puls och jag kände inte min kropp alls. Det var otroligt läskigt. Jag blev körd hem och kunde bara ligga ner. Försökte jag röra mig så snurrade allt. Sen gick det utför. Depressionskänslor, mycket gråt och tyvärr inga glada miner mot Emi. Har jobbat slut på mig totalt denna veckan, kunde inte ta paus för då hade jag inte kommit igång igen. Men idag känns det äntligen bättre. Allting känns inte hopplöst längre och jag ser faktiskt ljuspunkterna i livet igen.

Men jag vilar så mycket jag kan. Jobbar som tusan på jobb och försöker sen bara slappa när jag kommer hem. Jag har inte tid att vara hemma från jobb så jag försöker ta hand om mig i alla fall!

Ville bara ge alla som läser en uppdatering!

Nu tänker jag självdetonera i soffan ett tag!

Puss o kram

RSS 2.0