jobb, jobb, jobb och åter jobb

Så är vardagen tillbaka igen och det är därför jag inte orkat skriva här. När man är ledig i två månader hinner man glömma hur trött man egentligen blir av att jobba och då har jag bara jobbat i två veckor än så länge.

Mitt nya liv går bra, har gått ner en del i vikt redan. Känns skitbra. Får positiva kommentarer från folk på jobb och alla är duktiga på att peppa mig dessutom. Har börjat med måltidsersättning till lunch dessutom. Det fungerar bra. Har smakat 3 olika smaker än så länge, men choklad är den enda som går ner. Alla andra vill bara vända och komma upp igen och de är inte värda det.

Har dock en dålig dag idag. Började med att jag vaknade kvart över fem och kunde inte somna om. En timme låg jag där innan klockan ringde. Värdelöst. Sen började näsblodet. 20 minuter blödde det som tusan. Inte en bra start på dagen. Blödde igen sen på jobb. Känner fortfarande inte att kroppen har kommit ifatt mig idag. Är dessutom supertrött så jag har legat i soffan större delen av tiden sen jag kom hem från jobb...

I helgen blir det dags för kräftskiva hos föräldrarna. Det ska bli kul. Jag har längtat i flera veckor efter vitlöksbröd och majonnäs ,emil säger att det stavas så, men jag tycker mest det ser konstigt ut med 2 n, dock inte samtidigt =) Ska ha en trevlig ätardag på lördag =)

Men nu ska jag åter sjunka ner i tv:n o se på Las Vegas innan jag drar mig mot sängen. Sova!!! Jaaaaa!!

Mysig lördag...

Har haft myslördag här hemma idag tillsammans med Emil och lillebror. Malmöfestivalen har dragit igång nu och som vanligt går mamma och pappa dit ensamma på lördagskvällen och då tänkte jag att Johan behöver ju inte sitta ensam hemma ikväll. Så vi har gjort hemmagjord pizza och suttit och pratat dataspel hela kvällen. Väldigt trevligt och mysigt. Gott blev det dessutom. Kanske inte riktigt samma sak som köpe-pizza, men mycket nyttigare och ändå väldigt gott. Vi ska ta och göra om det en annan kväll =)

Annars har dagen bara försvunnit. Skulle egentligen tränat idag, men de öppnade inte förräns kl.10 idag så då hann jag inte. Skulle iväg och handla med mamma och pappa. Blev en hel del. Bl.a. 3 liter yoghurt. Har fått dille på det. Både som det är med en massa goda saker i och att blanda i smoothie. Försöker minska mitt brödintag och få bort lite kolhydrater och då är bra med yoghurt.

Nu är det dock snart läggdags. Gick upp kl.7 i morse och jag är rejält trött nu.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

Nu är det slut...

...på ledigheten...

Har haft en hel del att göra sedan jag skrev sist och har inte riktigt haft lust eller ork att uppdatera.

Mitt nya liv går framåt. Jag promenerar väldigt mycket. I alla fall en promenad om dagen. Beror på om jag tränar eller inte... Det lär inte bli morgonpromenad när jag jobbar, men ska i alla fall gå en promenad om dagen. Känns inte lika hopplöst att hålla mina nya vanor under jobbedagarna nu i alla fall... Känner mig väldigt positiv. Var och vägde mig på form och figur i tisdags. -1.2 kg visade den då. Det är bra på drygt två veckor. =) Ser positivt på livet. Jag mår bättre, är piggare förutom just idag eftersom jag gick ungefär en mil igår o har ont i hela kroppen nu.

Ska i alla fall börja jobba imorn. Skönt att börja en fredag så man får helgen sen =)

Imorn börjar även Malmöfestivalen. Vet inte hur mycket jag kommer att vara där, men lär ge uppdatering på mat och stämning skulle jag kunna tänka mig...

Nu ska jag se Las Vegas innan jag kryper ner i sängen...

NightyNight

Måndag igen...

Så är det måndagmorgon igen.... Hade ställt klockan på halv åtta så jag skulle ta mig upp i tid. Kroppen måste hinna vakna innan det är dags att träna. Sitter nu här med min morgonsmoothie. Väldigt gott på morgonen och ger bra med energi. Och energi är bra när man ska iväg o träna.

Solen skiner idag med. Har till och med haft fläkten igång. Det var 29 grader i vårt sovrum igår så den fick stå igång hela dagen. Det blir väldigt varmt här hemma, vilket är märkligt med tanke på att vi har sol in i lägenheten ungefär 2-3 timmar om dagen. Märkligt är det i alla fall....

Har tänkt ta oss ut till stranden sen i eftermiddag. Kanske få en chans att faktiskt använda nya bikinin en gång denna sommarn. Annars har jag den till när vi ska till Teneriffa efter nyår =)

Nu ska jag gå o klä på mig.

Kramelikram

Vilken härlig helg!!

Sommaren har kommit till Malmö!! bättre sen än aldrig liksom....

Det har gjort att mina dagliga promenader har känts lite roligare. Inte för att jag inte har njutit av dom innan i veckan, men att vara ute och gå i solen med någon bra musik i mp3-spelaren är något extra trevligt.

Mitt nya liv går framåt. Har kommit fram till att om jag ska lyckas lägga om kost o hela livet egentligen så behöver jag ha ordning hemma, så nu går jag och plockar mest hela tiden tror jag. Har haft det strålande rent här hemma i en vecka nu och det har det nog aldrig varit. Jag är en slarver egentligen... Just nu är jag inne i ett sånt härligt flow. Jag längtar efter min morgonpromenad och sen på eftermiddagen längtar jag efter min "efter-middag"-promenad. Njuter av livet just nu. =)

Nu ska jag njuta av en kopp te och två mackor med makrill på.

Ha en trevlig söndagskväll!

Semesterplaner!

Har idag varit iväg till Ving och bokat semester! I januari bär det iväg till Teneriffa en vecka. Hela familjen, alla systrarnas respektive och farmor. Pappa fyller 50 då, så därför vi ska åka just i januari. Längtar redan nu =)

Har även varit på stadium och köpt mig ett par skor att gå i. Det är löpskor så om jag skulle få för mig att jogga så kan jag göra det oxå. Skitsnygga och bekväma. Det enda kravet jag hade var att det skulle vara Nike-skor, och det är det =) Ska inviga dom ikväll efter middagen...

kramkram

Nysminkad

Är nu hemkommen från Make up store. Iofs har jag varit hemma ett tag, men vi åt först middag, sen diskade jag och sen gick jag ut på en promenad. Gick ett varv kring Beijers Park. Skönt att gå ut och gå efter middagen.

På tal om middagen så köpte jag igår hem fiskbiffar (som egentligen var laxbiffar just igår) från Malmborgs och som Anna rekommenderade. Var skitgoda. Åt de tillsammans med kokt potatis, kall romsås och grönsallad. Mumsigt värre var det...

Men nu, sminkningen. Var skitkul och bli ompysslad så. Hon till och med plockade mina ögonbryn. Blev en vardagssminkning, så den är rätt diskret. Köpte en hel del av prylarna som hon använde på mig. Tänkte att jag nu ska börja mitt nya liv så måste ju det även innefatta hur jag tar hand om min hud. Så det blev ny foundation, som jag för övrigt inte ens känner att jag har på mig, consealer, ögonskuggor, pensel, läpp-penna och läppglans. Är några hundralappar fattigare, 680 kr för att vara exakt. Men jag kände att idag var det värt det. Det är min belöning för att jag faktiskt går framåt i mitt nya liv.

Här är i alla fall en ny bild på mig. Håret slutar ungefär där bilden slutar, så då ser ni min nya frisyr oxå...



Nu ska jag sitta i soffan ett tag och sen följa Emil till bussen. Tar all vardagsmotion jag kan få. Sen ska jag sätta mig vid pianot och sjunga lite!

Kramkram


Det är märkligt...

... vädret ute. Sitter man inne så ser det ut som om solen skiner, eller rättare sagt, solen skiner in genom fönstret. Men så fort jag kom ut innan så var det mulet och mina sol-clips var helt onödiga. Kan inte vädret bara bestämma sig för hur det ska vara? Helst soligt och ungefär en sådär 24-25 grader.

Var ute en sväng i parken och gick nyss. Gick två varv i rätt högt tempo. Var jätteskönt förutom att jag fick ont i smalbenen. Måste verkligen ta och köpa mig ett par bra skor som jag kan gå i. Det är ju skillnad på att bara gå och att .

Känns verkligen som om jag har bestämt mig nu för att verkligen förändra mitt liv. Motivations-samtalet jag hade med Susanne kändes verkligen bra. Visst sa hon en del saker som tog tid för mig att smälta, men det kändes bra. Nu ska jag klara detta och det ska vara permanent. Inte gå ner 10 kg för att sen gå upp dom igen. Kommer ge uppdateringar på hur det går här.

Nu ska jag snart iväg till Make up store och gå på make up-lektion. Fick ju det i födelsedagspresent av systrarna + deras respektive och nu har jag äntligen fått tummen ur och bokat tid. Tar en bild sen med mobilkameran och lägger upp tror jag. Har ju min digitalkamera på inlämning och vet inte riktigt när jag får den tillbaka.

Ha en trevlig torsdag. vart tar dagarna vägen förresten???

Lycka <3

De flesta som känner mig vet att det finns ett band som jag lyssnat på i över 10 år och som jag verkligen älskar. I många år försökte jag få andra att gilla dem oxå, och till slut gick det. Bandet är Kent. Det är nu 11 år sen jag såg dem första gången och i vinter är det dags igen. I fredags släpptes biljetterna till vinterns turné. Tyvärr tog de slut på 45 minuter och jag hann inte boka. Idag släpptes biljetterna till extrakonserter. Var vid datorn en kvart innan och satt och konstant uppdaterade ticnets hemsida tills klockan blev 9. Så nu har jag 4 biljetter till Kents konsert på olympen den 7 december. Yey!!! 17 oktober kommer nya skivan. Ska direkt ut till skivaffären och köpa den. Finns vissa skivor som jag bara måste äga på riktigt!

På tal om skivor så köpte jag en igår. Amy Winehouse's nya skiva. Såå bra den är. Lyssnade på den större delen av eftermiddagen igår. Lite sådär retro-musik.

Nu ska jag snart iväg o träna och sen ska jag ha motivations-samtal med Susanne på form och figur. Bokade in det för några månader sen. Ska bli intressant att prata med henne. Just nu går det jättebra med allting, men jag är lite nervös inför när jag börjar jobba igen. Det är då pressen kommer. Nu har det gått ungefär 1.5 vecka med ordentlig mat, ingen läsk, inget godis och inget onödigt socker. Känner mig piggare och gladare. Åt en glass igår och den njöt jag av totalt.

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0