Min helg

Helgen började med att jag först hade en lite sådär småkass dag på jobbet. Man har sådana dagar ibland. Men mitt i allt mitt elände bestämde jag mig för att överraska Emil när han kom hem från jobb. Hade egentligen bara tänkt att vi skulle äta varma mackor, men det blev något helt annat =) Detta är bilden som mötte honom när han kom hem i fredags kväll =)

 


Igårkväll hade vi mamma och Johan på middag. Det var jättemysigt! Fick en novemberkaktus som numer pryder köksbordet.




Idag har vi varit iväg till Ikea och köpt hem lite nya ljus och tesilar. Emil fick en bringare att ha vatten i oxå =) Älskar sådana här mys-fixar-söndagar =)


 Bestämde mig för att sätta ett blockljus på micron. Bredvid ligger födelsedagspresenten Johan ska få på tisdag =)


 Så här ser det ut på vardagsrumsbordet.


 Orkidéen är jättefin!!


 Och i en av mina gamla orkidéer börjar en ny stängel växa fram =D

Just nu...

... så är jag förkyld i näsan o halsen och så hostar jag. Har hållt på i en vecka nu och därför har jag ej kunnat träna. Något som jag dock har gjort är att jag har klippt mig och färgat håret.  Jag tror även att jag har gått ner mer i vikt, för det känns så på kläderna. Speciellt på bh.n. Förhoppningsvis kan jag träna på lördag. Hoppas det i alla fall! Ska i vilket fall som helst på samtal med Susanne på måndag.

Nu ska jag dock lägga mig i soffan igen och bläddra mellan idol och du är vad du äter...

Finns förresten på Facebook nu jag med.

Min orkidée



Den växer och frodas. Visst är den vacker?!!!!

Stockholm, here we come

JAAAA, äntligen har vi bokat våra flygbiljetter till Stockholm. Vi åker upp på måndagen 29 oktober och åker hem igen rätt sent på kvällen den 31 oktober. Det betyder 3 dagar där och två nätter. Najs! Blev inte så dyrt heller. 1800 kr tur och retur för oss två! Yey!!

Annars har jag väldigt ont i min hals. Inte bra. Så nu ska jag återgå till att ligga tyst i soffan och äta Bafucin.

Lite snabbt såhär

Sitter o tar mig en liten rast o eftersom uppdateringar efterlysts så ger jag en snabb här.

Har mått lite dåligt från och till i veckan och var sjuk i fredags så jag har vilat och sovit mycket och inte orkat sitta så mycket vid datorn, därför det inte har blivit någon uppdatering här. Men nu mår jag dock bra och jobbar och står i.

Börjar känna lite smått panik inför Lucia. Jag har knappt börjat titta efter låtar än. Kan ni ge mig tips? Måste jag överge min tanke på att inte ha några jullåtar i lucia-tåget? Det finns ju inte så många Lucialåtar. Hjälp mig alla musikvetande vänner. Och andra för den delen =)

Kramkram!

Härlig kväll

Eftersom jag och Emil knappt hinner träffas under veckorna hade vi igår bokat bord på en för oss ny restaurang. Restaurangen hater Kamaki och ligger ute vid Ribban. När vi först kom dit tänkte jag; hmm, kan detta vara något? Men oj det var något. Jättemysigt inuti. Som en kvarterskrog, fast av det allra mysigaste slaget och inte alls sunkigt. Otroligt trevlig personal och otroligt god mat. Jag åt en tvårätters-meny och Emil tog samma fast med efterrätt en trerätters då alltså =)) Först fick vi in typ degtrianglar som var lätt friterade med goda ostar inuti. Till detta beställde vi även in en tallrik tsatsiki att dela på, och det var den godaste tsatsiki jag någonsin smakat. Till huvudrätt fick vi in lammytterfilé, ungsstekta halva potatisar, stekta grönsaker och en timjansky. Lammet var det godaste lamm jag någonsin ätit. Otroligt mört och alldeles perfekt stekt. Till detta drack jag ett gott grekiskt rödvin och Emil drack retsina. Sen fick Emil in sin efterrätt som var en bit chokladkaka med apelsinsås. Tallriken var väldigt vackert upplagd och Emil njöt av varenda bit. Jag smakade en liten bit av kakan. Den var jättegod men det där lilla gaffeln jag tog och smakade var alldeles lagom. Efter maten beställde Emil in en Irish Coffee och jag en Baileys Coffee. Jag kan verkligen rekommendera detta stället. Gott. Lagom dyrt. Trevligt. Mysigt. När vi lämnade restaurangen gick vi en bit nere vid Ribban, fast det blåste för mycket så vi ringde snart efter en taxi.

Tack, älskling, för en underbar kväll!

Lite bilder

Äntligen är det fredag. Avslutade veckan med att gå en sväng till stan och tog en fika med mamma och systrarna.

Har länge varit sugen på att köpa en ny orkidée. Tittade in på blomsteraffären på Caroli City, men de var jättedyra där. Så när jag kom hem gick jag in på blomsteraffären vid Kirsebergs torg i stället. De har bra kvalitet på sina blommor och är väldigt billiga. Så det blev en vacker vit orkidée med en fin grön kruka för 240 kr. Billigt och bra. Tog ju naturligtvis fram kameran och fotade den oxå =)





Passade även på att försöka få en bra bild på Zabben. Inte det allra lättaste att påkalla en katts uppmärksamhet och sen få den att sitta still medan man försöker få en bra bild. Denna var den bästa jag lyckades ta på henne.



Vill även passa på att visa; hösten är på väg till Malmö. Denna bilden tog jag i söndags när jag och Emil gick en sväng i Beijers Park (den ligger bara 5 minuter från vår lägenhet). Jag älskar hösten när bladen på träden börjar skifta i färg. Vackert!



Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

Träning!

Äntligen kände jag mig tillräckligt okej i kroppen för att träna. Iofs var det förra onsdagen som jag tränade sist, men kroppen började verkligen bli rastlös. Blir ju så när man jobbar långa dagar att orken inte riktigt finns där och kroppen tar stryk av det. Men annars så går det bra. Både med maten och med jobbet. Hade första föräldramötet igår. Har ju gått in och blivit medmentor i åk. 7. Jättehärliga föräldrar.

När det gäller maten så har jag gått över till måltidsersättning till lunch. Vet inte om jag berättat det innan. Nu efter två veckor går det ner rätt bra =) Jag håller mig dessutom mätt på den tills det är dags att äta 4 timmar senare. Visst får jag ta en frukt eller nåt på eftermiddagen, men jag klarar mig ändå bättre än jag gjorde på skollunchen.

Ska väga mig igen på måndag eller onsdag har jag tänkt. Vet inte om det har hänt så mycket denna gången, eftersom jag inte kunnat träna så som jag önskat. Men jag slarvar inte med maten i alla fall och det är ju bra.

Zandra: Tack för komplimangen. Det är nog faktiskt ett av de få kort på mig själv som jag faktiskt är nöjd med!

Lena: Jag har faktiskt inte tagit något exakt "före"-kort, men det blev ju tagna en del foton i somras när vi var i jämtland, så det blir ju ett "före"-kort på sätt och vis. Men jag kommer att uppdatera hur det går med vikten i alla fall!

Nu ska jag återgå till antingen stickningen eller läsa musikhistoria. Ska börja med pop/rock-historian med sjuorna imorn. Ska sjunga lite och berätta lite och så lyssna lite på musik. De är så intresserade så det är så kul!

Ha en trevlig helg!

Jävla nattmarodörer

Vaknade halv tre av ett högt ljud. Ute på gatan strax nedanför vårt fönster (på andra sidan hörnat, ut mot norra bulltoftavägen) stod det en bil som spelade Snoop Dogg på högsta volym. De skrek och skränade. Efter ett par minuter vrålstartade de bilen och körde skrikande och skränande härifrån. Hela min nattsömn är förstörd på grund av dessa idioter! GE UPP!!!!!

RSS 2.0