Wohoo

Har äntligen kommit igång med träningen igen! Tränade i tisdags och då kändes det väl sådär. Började hosta efter ungefär en halv cirkel. Idag kändes det myyyycket bättre och lyckades öka träningen till 45 minuter också. Känns jätteskönt att få komma igång igen.

Nu är det bara en dag kvar att jobba innan det är helg. Jag längtar kan jag ju säga. Är så trött just nu så jag behöver en helg att vila upp mig på nu tycker jag. Har varit så mycket skit iom magproblem och förkylning och sånt.

A-T: Har höstlov v.44. Är i Sthlm onsdag-lördag (åker tidigt söndagmorgon)

Åsa: Stort grattis till förlovningen =)

Tjohoo

Längesen jag uppdaterade nu, jag vet, men veckan har varit upp och ner. Förkylningen har äntligen börjat kännas lite bättre, hoppas på att få träna nästa vecka. Men i stället har min mage bestämt sig för att ge upp, men efter mängder av olika medikamenter och besök hos fröken doktorn så tror jag att den börjar ordna upp sig oxå.

Annars så har det köpts biljetter till Peter Jöbacks julkonsert i Malmö Arena 13 december. Ska gå med syster Anna och mor. Det ska bli väldigt najs! Och idag har det både blivit en tripp till Ikea för att köpa nya ljus och så har det bokats biljetter för veckan i Stockholm under höstlovet. 1800 kr tur o retur för två personer. Det är inte illa. Iofs får vi åka från Malmö kvart över sex på morgonen och sen tillbaka tjugo över åtta på söndagen. Så jag är glad. Både att få träffa mina ingifta släktingar och att få träffa världens bästa Karin!

Men nu är idol-reklamen slut.

Puss o kram!

Less

Börjar bli less på detta nu. Vill bli frisk från denna nedrans förkylning!


RSS 2.0