Godiskoma och annat

Var ett tag sen jag uppdaterade här nu. Ja, vad har egentligen hänt sedan dess?

Var ingen hjärnskakning i alla fall efter att jag ramlat i tisdags och slagit i huvudet. Huvudvärken gick över ett tag. Men det var ingen trevlig kväll jag fick.

I onsdags var jag och klippte mig. Tog av ungefär 1.5-2 dm hår, så nu är det lite längre än till axlarna. Men fortfarande går jag omkring med uppsatt hår hela tiden. Vad ska man egentligen göra med sitt hår? Tycker bara det hänger när jag har det nersläppt. Fast det ska det kanske göra?

I torsdags var jag och tränade och sen var jag, mamma, Anna, Marcus och Johan och lunchade på Sultan Palace. Sen åkte jag hem och på kvällen var jag med mamma och handlade på Coop. Skönt att få åka med föräldrarna och handla när man själv varken har bil eller körkort. Lagade god thaikycklinggryta på kvällen. Så mumsigt. Det enda man egentligen behöver för att det ska smaka thai är ingefära och citrongräs. Kommer bli mer thaimat i framtiden.

I fredags hade vi den traditionella långfredagsutflykten till Kåseberga. Köpte lite sill, åt en laxburgare och fikade goda mackor, tittade på Ales Stenar. På vägen hem stannade vi till i Smygehuk och åt årets första mjukglass. Den var god men fy tusan vad kallt det var! På kvällen blev det korvgrillning hemma hos mamma och pappa.

I lördags sov vi länge och sen var det påskmat hemma hos farmor.

Igår (söndag) var vi hos mamma och pappa och åt lamm och potatisgratäng.

Och förutom all denna maten så har det ju blivit godis i mängder, så imorn är det dags att bli satt på sockeravgiftning.

Har varit så skönt att vara ledig. Kan väl inte direkt påstå att jag känner mig pigg på att börja jobba imorn igen, men det blir säkert bra det med. Inte så lång tid till sommarlovet och då får man ju en chans att vila ut sig ordentligt. Och detta kommer bli första sommaren på tre år som jag inte ska flytta. Skönt!

Nu ska jag snart iväg till en främling och spela piano =) Låter väl värre än vad det är. Ska på bröllop om några veckor och jag ska kompa en kille som ska sjunga och idag är första övningstillfället.

Så jag får väl ta och hoppa i lite kläder.

Ha en trevlig annandagpåsk där ute!

Puss o kram

Klantarsle

Jag vet inte om jag är ovanligt klumpig eller vad det är, men det känns som om det alltid händer dumma saker med mig.

Var på kursen som vanligt idag. Kände väl inte direkt för att gå dit för jag mådde förkylt, men gick dit ändå. Hade inte hunnit vara där vidare länge innan jag halkade på golvet och slog i hela min vänstra sida och även huvudet. Aj, sa det i hela mig och huvudet började värka och bulta som tusan. Fick gå hem. Ont som tusan gjorde det.

Har legat i soffan sen dess.

Mår bättre nu.

Ska klippa mig imorn. Återkommer med resultatet imorn!

Shoppingmani!

Ojojoj vilken dag jag har haft. Gick upp strax innan åtta idag. Tog det lugnt en liten stund och sen började jag städa. Jag städade som aldrig förr, men nu är det RENT här hemma! Behövdes. Zabbe-katt är en otrolig hårspridare. Hon fäller nåt så grymt mycket. Kammade henne idag, så nu hoppas jag att det blir lite mindre katthår här hemma ett tag. Fast jag ser att soffan redan är hårig igen. Får ta ett varv med dammsugaren imorn med. Var i alla fall klar med allt kl.11. Satte mig vid pianot ett tag då. Så kul att spela lite igen. Klippte ner naglarna och gav mig på Chopin. Lite sitter kvar i fingrarna, men det är ju många år sen jag spelade Chopin så det tar väl lite tid innan det sitter igen.

Gav mig iväg hemifrån vid ett-tiden för att träffa mamma. Vi hade tänkt gå och fika på Bagels Café och Catering på Västergatan (mitt favvoställe), men de stängde två idag så vi fick aldrig nån fika där. Drog vidare till Bagericaféet i Saluhallen. Inte tokigt där heller, men hade sett fram emot en Seafood-bagel idag. Efter vi hade fikat var det dags för shopping. Det blev totalt

1 läppstift - Nivea
1 ögonskugga - IsaDora
Leggings - H&M (fast de har konstiga storlekar så de var för små för mig, så jag ger dom till mamma i stället)
1 stor vas - Hemtex
Duk till vardagsrumsbordet - Hemtex
Mixer - Philips - Åhlens
Mat - Ica

Orkade inte bära hem allt, så Emil fick komma och möta mig vid bussen =)

Så nu ikväll har jag invigt min nya mixer och gjort en jordgubbs-smoothie. Nyttigt och gott =)

Provade förresten något i lördags som jag länge velat pröva men aldrig fått tillfälle att prova. Jag åt sniglar! Vi var på Andréelunds och åt middag med mamma, pappa, Christine och Magnus innan inflyttningsfesten hos Anna och Marcus och då åt jag det till förrätt. Hade ungefär samma konsistens som bläckfisk, men smakade mest bara av vitlöken. Men det var rätt gott....

Måste ta o hitta på nåt nu. Sitter mest o är irriterad över att 3:an lyckats strula till sin sändning så jag inte fått sett Cityakuten ikväll. Det bara hackade hela tiden. Menmen. Livet går väl inte under för det.

Trevlig kväll på er alla!

vårfavorit

En sak som många som känner mig vet att något som jag VERKLIGEN älskar är en islatte med hasselnötssmak från Espresso House. Har redan blvit 3 stycken denna veckan =) Efter att ha varit nere i västra hamnen idag med mor, far och Emil och inte fått gå in på E.H. för att köpa en kom jag på att jag faktiskt har både en espresso-maskin och hasselnötssyrop hemma. Så sagt och gjort. Jag har precis gjort min alldeles egna hemmagjorda islatte med hasselnötssmak. Tyvärr så hade inte isen helt hunnit frysa så den blev inte så kall som jag hade velat. Men god är den ändå =) Så nu behöver jag inte spendera otroligt mycket pengar på E.H i sommar. Jag kan göra den själv hemma =)

Annars då? Jag mår bättre i halsen nu, men jag hostar och nyser jättemycket. Har väl fått nån förkylning som visade sig i halsen först.

Var på inflyttningsfest hos syster igår. Blev lite väl mycket vin bara som jag sen fick ångrat, men nu mår jag bra. Var inget gott vin heller så jag förstår inte varför jag drack det.

Menmen...

Ha en skön påskvecka alla där ute!

RSS 2.0